Moderne energiezuinige nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers, tuin en carport

Vraagprijs: € 227 827 Genk Peperblook 29
‘Peperblook’ is een project van 10 moderne nieuwbouwwoningen in een groene en rustige omgeving. Het project klaar en is gelegen nabij het centrum van Genk en dichtbij de autosnelwegen. Het bevat 3 typen woningen gesitueerd rondom een groen plein. Elke woning beschikt over 3 slaapkamers en is voorzien van een carport of garage.
Van de type 3 woningen zijn er nog 2 identieke woningen beschikbaar, nl. loten 18 (bus 29) en 20 (bus 25). De type 3 woning is een halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, een carport en een tuinberging. Afwerking van de vloer- en wandtegels, keuken, badkamer, trap en binnendeuren nog zelf te kiezen. Op de benedenverdieping vinden we de inkomhal, woonkamer, toilet, keuken, eetruimte en berging terug. Op de eerste verdieping bevinden zich de 3 slaapkamers, badkamer, nachthal, dressing en berging. Driedubbele beglazing, vloerverwarming en ventialtiesysteem D van Vasco maakt deze woningen conform de nieuwe EPB eisen. De panden hebben een grondoppervlakte vanaf 376 m² en een woonoppervlakte 145,70 m².
Interesse in ... deze moderne eco nieuwbouwwoningen? Contacteer ons op het nummer 089 20 90 88 voor meer informatie of een bezichtiging.
Lees meer Verberg