Ruim charmant half open huis met 4 slaapkamers

Vraagprijs: € 279 000 Eisden Louis Mercierlaan 54
Hierbij willen wij jullie deze charmante en ruime woning aanbieden met maar liefst 345 m² bewoonbare oppervlak. Deze bevind zich in de gezellige Tuinwijk van Maasmechelen in groene en rustige omgeving. Deze riante woning is zeer goed gelegen, op wandelafstand van de winkel buurt Pauwengraaf, Shopping M2, Maasmechelen Village en Bioscoop. Woning is gerenoveerd en goed onderhouden.

De gelijkvloerse indeling is als volgt: als u de voordeur neemt dan komt u uit in de inkomhal. Links van de inkomhal bevind zich de "kleinere" en tweede living. Als u verder gaat dan komt u uit in de grote badkamer met ligbad, douche en toilet. Iets verderop komen wij uit in de grote living met open keuken die voorzien is van alle elektrische apparatuur. Langs de keuken is er een grote aparte berging waar tevens de wasmachine/droogkast geplaatst kan worden. De volgende halte is de inkomhal van de achterdeur. Daarnaast is een ruimte dat volledig vrij is en kan gebruikt worden als een 5de slaapkamer en/of hobbyruimte.

Eerste verdiep:
De trappenhal ... bevind zich bij de inkomdeur aan de voorzijde. Op de eerste verdieping vinden wij 3 slaapkamers waarvan 2 grote en een toilet ruimte.

Tweede verdiep:
Op de 2de verdiep zien wij een groot slaapkamer waarbij de authentieke balken deze kamer een extra gezellig sfeer geven.

Tuin:
De tuin is volledig aangelegd, deels beklinkerd en volledig omheind met houten schutting. Via de tuin is de inpandige garage te bereiken en 2 overdekte terrassen waar u eventueel een lounge set kan zetten. Het perceel is 7a en 44 ca groot.

Woning is voorzien van PVC dubbelglas met rolluiken. Daarnaast kunt u als eigenaar ook zowel aardgas als stookolie gebruiken, deze woning beschikt over beide mogelijkheden.

Bij interesse bel 089 20 90 88 of mail naar info@sensimmo.be

Lees meer Verberg