Gerenoveerde open bebouwing met 6 slaapkamers op 13a5ca perceel 300 bew. opp.

Vraagprijs: € 325 000 As Sint-Aldegondisstraat 36
Deze karaktervolle open bebouwing, gerenoveerd in 2019, bevind zich in een rustige omgeving te As op een perceel van maar liefst 13a en 5 ca.
Ideale woning indien men veel ruimte zowel buiten als binnen nodig heeft. Met een bewoonbaar oppervlakte van maar liefst 300m² zonder de kelder en de losstaande dubbele garage met carport meegeteld! De garage heeft ook nog een zolder en een achterliggende extra opslagplaats. Doet u in auto's of éénder welke zelfstandig beroep? Zoekt u niet verder, deze woning gaat aan al uw eisen voldoen!
Vooraan de woning zijn er 2 parkings voorzien. Via de zij inrit bereikt men de grote geasfalteerde binnenplaats met doorgang naar de ondergrondse kelder. De woning is volledig onderkelderd met verschillende gecompartimenteerde ruimtes. Via de keldertrap komt u uit in de keuken. Verder is er buiten nog een ruime veranda dat deels is overdekt en een ingesloten omheinde tuin met veel privacy.
De royale inkomhal geeft onmiddellijk een gevoel van ruime, kwaliteit en degelijkheid. De brede mooie trap begeeft naar ... de 4 slaapkamers boven. De woonkamer op het gelijkvloers is uitgerust met een open haard en heeft ook toegang naar de veranda/terras. De gesloten keuken is bewust niet vervangen om de koper zijn eigen smaak van keuken te laten inrichten. verder is er op het gelijkvloers een gastentoilet, 2 (slaap)kamers, wasplaats, badkamer met toilet, inloopdouche en dubbel lavabo.
Zowel het dak als de muren zijn geïsoleerd. Elektriciteitsnetwerk is conform. Ramen hardhout dubbele beglazing. Warme lucht verwarming op stookolie ideaal om om te schakelen naar warmtepomp op zonnepanelen!

Al bij al een huis met veel potentieel en ruimte in een rustige omgeving. Voor bezichtigingen en/of info bel 089 20 90 88.
Lees meer Verberg