Instapklare recente woning met 3 slaapkamers en mooie tuin

Vraagprijs: € 269 000 Houthalen-Helchteren Kunselveld 26
Op zoek naar een recente jonge gezinswoning? Dan mag je deze advertentie zeker niet voorbij laten gaan. Deze woning is gelegen op een jonge verkaveling in Helchteren. Je bent hier heel centraal gelegen met een goede verbindingsweg naar scholen, winkels en de autostrade en zeker niet te vergeten natuurgebied Kelchterhoef.

Deze woning is een gesloten bebouwing met een achterdoorgang om de tuin te betreden. Mooi afgewerkte veranda goed voor 's winters en 's zomers. Op gelijkvloerse gedeelte bevind zich een inpandige garage met doorgang naar de ingerichte keuken en woonkamer. De inkomhal is voorzien van een vestiaire en gastentoilet. Op eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers (446x383 + 310x383 + 310x405) alsook een mooi badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo. Verder is er nog een aparte toilet, berging en een zolderluik om de zolder te bereiken.

De woning werd in 2011 gebouwd op een perceel van 2a4ca en werd kwalitatief afgewerkt. De centraal verwarming is voorzien van een condenserende gaswandketel merk Viessmann. ... Alle ramen en deuren zijn voorzien van een thermisch isolerende dubbel beglazing in thermisch onderbroken aluminium profielen. De garagepoort is elektrisch en het hout is voorzien in thermowood. De elektrische installatie is conform tot 2036.

Lees meer Verberg