Serviceflat Seniorencampus Hof van Gan te Genk centrum, vrij van huur

Verkocht Genk Busweg 12 32
Deze instapklare serviceflat is gelegen in het rustgevende woon-zorgcentrum van ‘Hof van Gan’. Het is zeer centraal gelegen vlakbij het centrum van Genk met alle nodige faciliteiten en het openbaar vervoer vlak voor de deur. Doch zijn centrale ligging, kan u genieten van het zicht over het ‘Frans bos’ aangrenzend aan het gebouw.

INDELING
De flat is ideaal voor 1 à 2 personen en kan perfect gebruikt worden voor minder mobiele personen. De flat zelf beschikt over een leefruimte met open keuken en veel raampartijen voor maximale lichtinval. Verder is er een terras, toegankelijk via de leefruimte, een badkamer, berging en slaapkamer. Bereikbaar via lift en trap.

SERVICE
Hof van Gan beschikt over een zorgpermanentie welke 24/7 beschikbaar is. Verder kan u genieten van hulpverlening in het huishouden, brandbewaking, het restaurant, wasserij, enz. voor de gemeenschappelijke prijs van €480,00 per maand.
2 Staanplaatsen bijkopen is mogelijk voor 25.000 euro excl. registratierechten/stuk. Verkoop flat aan 12% BTW. Onmiddellijk ... beschikbaar.
Aarzel niet om ons te contacteren voor een bezichtiging.
Lees meer Verberg