Authentieke woonst met 4 slpkm's op ruim perceel te Oudsbergen

Vraagprijs: € 389 000 Opglabbeek Leyssenstraat 35
Prachtig gelegen instapklare woning in landelijke stijl met authentieke elementen op een perceel van maar liefst 11a 40ca te Oudsbergen.
De woning is volledig gerenoveerd met behoud van zijn uniek karakter en voldoet hiermee aan de hedendaagse normen van woonkwaliteit. Deze charmante woning heeft landelijke raamprofielen met hoogrendementsbeglazing, cv is op aardgas via een condensatie gaswandketel, het dak is volledig vernieuwd en dubbel geïsoleerd. De elektrische installatie is vernieuwd en conform de wetgeving.
Indeling: inkomhal met authentieke visgraat parketten vloer, ruime woonkamer met veel lichtinval en zicht op zowel de voor- als achtertuin, vernieuwde keuken met authentieke tegels in dezelfde trend als de woning, gastentoilet met lavabo en een gezellige overdekt veranda met ruime raampartijen die zicht geeft op de volledig privatieve tuin.
Eerste verdieping: 4 volwaardige en ruime slaapkamers, vernieuwde badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo, toilet op verdieping aanwezig. Voorzien van een alarmsysteem om de ... veiligheid te garanderen.
De woning is gedeeltelijk onderkelderd, waar zich tevens de nutsvoorzieningen bevinden. Garage met elektrische poort aanwezig.

Deze woonst is omringd door de tuin, met aan de achterzijde een pergola waar u ten alle tijde gezellig kan genieten. Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089/20.90.88!
Lees meer Verberg