Rustig gelegen bouwgrond van 5a11ca

Vraagprijs: € 110 000 Houthalen Snepstraat 7
Deze mooie bouwgrond ligt op een boogscheut van Genk en natuurpark Hoge Kempen met domein Hengelhoef. Ideaal voor diegene die van het natuur wilt genieten en toch vlot stad Genk of de autosnelweg E314 wilt bereiken.
Bouwgrond voorzien voor een halfopen bebouwing. Er moet een afstand van minimum 3m van de perceelsgrens blijven. De voorgevel op min. 12m uit de as van de weg. Algemene voorschriften: bouwdiepte: op het gelijkvloers max. 17 m en bij 2 bouwlagen op de verdieping max. 12 m, gemeten van de voorgevel. Nokhoogte mag max. 11 m bedragen. Bij woningbouw is er per woongelegenheid een garage of carport verplicht.
Gezien het een halfopen bebouwing betreft zal de aanbouwende moeten aansluiten op de bestaande woning. Dit kan dan op eigen terrein verspringen naar een 2de bouwlaag of 1,5 bouwlaag. een minimale afstand wat er standaard voor opgelegd wordt is dat de nok en kroonlijst voor 2m op dezelfde hoogte moet doorgetrokken worden. Indien interesse kan er informatie bekomen worden via ons kantoor.