Opbrengsteigendom met 3 appartementen en achterliggende parking

Vraagprijs: € 340 000 Houthalen Koolmijnlaan 64
Op de Koolmijnlaan 64 te Houthalen bevindt zich dit interessant appartementsgebouw bestaande uit 3 appartementen met ieder zijn eigen terras en parking. Momenteel zijn de appartementen verhuurd voor een totaal huurprijs van 1.825,00 euro per maand.
Dit opbrengstpand is gebouwd in 1954 en gerenoveerd in 2013 volgens de verkregen vergunningen. De handelsruimte is eerder verkocht en zit niet mee in de verkoop. De achterliggende tuin/parking is te bereiken via de privé zij oprit.
Het gelijkvloers éénslaapkamerappartement heeft een bruikbare vloeropp. van 89m² en een Epc van 295kWh/m²j. Zuidgericht ruim terras van 24m² kijkt uit op de gemeenschappelijke tuin en autostaanplaatsen.
Appartement gelegen op het eerste (89m²) en tweede verdiep (64m²) zijn voorzien van 2 slaapkamers, woonkamer met open ingerichte keuken en ruime terrassen. Ieder appartement heeft zijn individuele gas-, water- en elektriciteitsmeters alsook hun eigen aardgas cv-ketels. Kortom een ideale investering voor snelle beslissers!
Aarzel niet en bel ons nu op 089/20 ... 90 88 voor een bezichtiging! Lees meer Verberg