Energiezuinige duplex met 3 slaapkamers, terras en parking.

Vraagprijs: € 219 000 Waterschei-Zwartberg Onderwijslaan 101 B21
Zéér mooi en luxueus duplex met 3 slaapkamers, terras en parking gelegen in de Onderwijslaan te Genk, op enkele minuten van het centrum van Genk en de verbindingswegen naar de autosnelwegen.

Indeling: ruime inkomhal, gastentoilet, open woonruimte met veel lichtinval, via de woonruimte heeft men toegang tot het terras. Open eilandkeuken met ingebouwde elektrische toestellen. Verder is er nog een ruime wasplaats/berging.

De oogstrelende trapleuning in de woonkamer brengt ons naar de verdieping, waar zich maar liefst drie slaapkamers en een badkamer met badkuip en lavabo bevinden. Verder is er nog een nachttoilet.
Via een zolderluik kan men de geïsoleerde zolderverdieping bereiken, die dienst kan doen als hobbyruimte, bureau of extra berging. Bij het appartement hoort ook nog een autostaanplaats en een kelderberging.

Comfort: cv op aardgas, dubbel beglazing met pvc profiel, terras en parking aanwezig, ruime 3 slaapkamers, lage algemene kosten van 55€/maand en epc score: 152 kWh/m.
Heeft u interesse, verdere vragen of u wilt ... het appartement bezichtigingen twijfel niet en bel ons op het nummer: 089/20.90.88.
Lees meer Verberg