Nieuwbouw handelspand van 170m2 op toplocatie!

Vraagprijs: € 175 000 Maasmechelen Koudenbergstraat 26
Dit nieuwbouw handelspand van 170m² is uitstekend gelegen om uw zaak op te starten, vlak tegenover het shoppingscentrum M2.
Het handelspand is geschikt voor allerlei commerciële doeleinden zoals klein -en groothandel, kantoor, dienstensector, vrije beroepers etc. Door het grote etalageraam van maar liefst 7,5m breed, zal uw handelspand absoluut een eyecatcher zijn!

Indeling en afwerking is volledig naar eigen keuze!
-De vloer is afgewerkt met steentegels in parketlook.
-De verwarmingsinstallatie is aangesloten en bestaat uit vloerverwarming, hier dient nog enkel een verwarmingsketel naar keuze aangesloten te worden.
- De elektrische installatie is aangesloten, inclusief stopcontacten en UTP netwerk aansluitingen. Hier dient nog enkel de elektriciteitskast voorzien te worden.
Mogelijkheid om een ondergrondse privé parking aan te kopen tegen meerprijs.
De algemene kosten worden geraamd op 30€/maand.

HUURKOOP mogelijk. Dankzij deze formule kunt u uw dromen realiseren zonder een zware lening aan te gaan! Voor meer info ... hieromtrent maken wij graag een afspraak op kantoor.
Tevens bestaat hier de mogelijkheid om dit handelspand om te vormen naar een ruim gelijkvloers appartement met minstens 3 slaapkamers! Registratierechten zijn van toepassing op de grondwaarde, de verkoop van de constructie geschiedt onder BTW-rechten. .

Bent u geïnteresseerd of wenst u meer informatie? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089/20.90.88!
Lees meer Verberg