Handelspand met woonst in het midden van de Pauwengraaf te Maasmechelen!

Vraagprijs: € 207 500 Eisden Pauwengraaf 43
Dit ruime pand met gemengd gebruik is gelegen in de bekende Pauwengraaf te Maasmechelen, vlakbij shoppingcenter M2 en Maasmechelen Village en op enkele minuten van de verbindingswegen naar de autosnelwegen. Het perceel is ook langs achter te bereiken vanaf de Mie Merkenstraat. Beklinkerde terras aan de achterzijde.

Indeling: handelsruimte/winkel op het gelijkvloers van +- 75m² met achterliggende woonst van +- 85m² bestaande uit woonkame, open keuken, toilet en badkamer. Ruime gelijkvloers terras aanwezig en een losstaande garagebox.
Eerste en tweede verdieping van telkens +- 75m² (totaal +-150m²) voorzien van 4 ruime slaapkamers. Er is een mogelijkheid tot omvorming naar 1 gelijkvloers handelspand + 3 studio's mits het verkrijgen van een vergunning. Ruime kelder aanwezig.

Comfort: het dak is recent gerenoveerd, er zijn 2 aparte elektriciteitsmeters, inrit met privé parking + terras aan de achterzijde, de verwarming is op stookolie, de ramen hebben gedeeltelijk dubbele beglazing met pvc en houten profielen.

Interesse? Aarzel ... niet en contacteer ons op het nummer: 089/20.90.88 Lees meer Verberg