Prachtig gelegen vrijstaande woonst op 9a40ca perceel

Vraagprijs: € 289 000 Eisden Louis Mercierlaan 155 A
Deze residentieel gelegen vrijstaande gelijkvoers woonst met 3 slaapkamers, is gelegen in een rustige wijk in de Tuinwijk op een perceel van 9a 40ca. De Tuinwijk, kandidaat voor werelderfgoed Unesco, is gekend met zijn prachtige lanen midden in het groen.
Gelegen op een ruim perceel en op wandelafstand van de Maasmechelen Village, het centrum van Maasmechelen en dichtbij de autosnelwegen.

Indeling: Inkom/trappenhal, ruime woonkamer, eetruimte met een gesloten ingerichte keuken, toilet,
3 ruime slaapkamers en een badkamer met toilet. De zolderverdieping is niet afgewerkt, mits afwerking kan deze ruimte dienst doen als 4de slaap- of hobby-kamer.

Comfort: cv op stookolie, ramen met houten profiel en dubbel beglazing, zuid-oost georiënteerde ruime tuin waar u ten alle tijden gezellig kan genieten van de zon, gelegen in een van de mooiste wijken van de Tuinwijk. Buiten bevindt zich een garagebox met een tuinhuisje.

Wilt u in een groen natuurgebied wonen en toch dichtbij de winkels en scholen? Bel of mail ons dan voor een ... vrijblijvende bezichtiging op het nummer: 089/20.90.88 Lees meer Verberg