Nieuwbouw eco appartement met 2 slpk's + terras + parking te Genk

Vraagprijs: € 192 736 Genk Wintergroenstraat 1 2
Dit kleinschalig project met 4 eenheden is rustig gelegen op enkele minuten van Genk centrum! Het appartementsgebouw zal bestaan uit 4 appartementen die uitgerust zijn met alle moderne comfort. Sleutel-op-deur afwerking naar keuze. Dit energiezuinig appartement met een bewoonbaar oppervlakte van 89.48 m² is gelegen op de eerste verdieping. Mocht het terras niet voldoende zijn kan men altijd gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin!

Indeling: inkomhal, ruime keuken/leefruimte van +-37,21 m², apart toilet, berging van 4,28 m², 2 volwaardige slaapkamers, badkamer. Bij het appartement hoort een terras van 10,27 m². Bij het appartement hoort nog een extra berging bij van 5,12 m².

De moderne architectuur springt meteen in het oog! De strakke zwarte aluminium raamprofielen, de moderne gevelstenen in combinatie met de in crepie afgewerkt penthouse en een mooi tuin rondom geven een uitermate luxueus look aan het complex.
Dankzij de grote raampartijen en ingenieuze architecturale ontwerpen wordt er een maximale lichtinval met de ... nodige privacy gegarandeerd. Lift aanwezig.
Er kunnen 4 parkeerplaatsen gekocht worden tegen een meerprijs van 15.000,00 € excl. kosten/stuk!

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement en wenst u deze te verkopen? Maak dan zeker een afspraak met ons om uw eigendom te schatten. U heeft geen aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, u loopt als koper dus geen risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die Sensimmo gratis en vrijblijvend aanbiedt.
Interesse? Contacteer ons voor meer info op kantoor op het nummer: 089/20.90.88 of mail naar info@sensimmo.be!
Lees meer Verberg