Modern appartement met 2 slaapkamers en balkon vlakbij centrum Genk

Huurprijs: € 720 Genk Nieuwstraat 18 2
Zeer mooi en modern appartement met 2 slaapkamers en balkon op zeer centrale locatie. Het gebouw dateert van 2019 en beschikt over een gezellig balkon en privé kelderberging. Het appartement ligt op wandelafstand van het winkelcentrum van Genk met allerlei faciliteiten binnen handbereik.

INDELING
Dit appartement ligt op de 2de verdieping (geen lift). De indeling is als volgt: Als u binnenkomt vanuit de trappenhal in de inkomhal kunt u alle richtingen uit. Meteen rechts treft u de 2 ruime slaapkamers. Naast de slaapkamers bevindt zich de badkamer met wc. Aan de linkerzijde vanuit de inkomhal bevind zicht de gezellige living met open keuken waar alle nodige toestellen aanwezig zijn. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en het balkon maakt dit appartement extra sfeervol.
Het appartement beschikt over zonnepanelen en is zeer energiezuinig. De building beschikt zelf niet over een eigen parking maar op de Nieuwstraat zelf is er wel parkeergelegenheid.

EXTRA
Beschikbaar vanaf: 16 april 2021
Huurprijs: 720 euro per ... maand
Bijkomende gemeenschappelijke kosten: 30 euro / maand

Wenst u een bezichtiging of u wilt meer info dan kunt u ons altijd bellen op 089 20 90 88 of mailen naar info@sensimmo.be
Lees meer Verberg